Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

28

jag är en hemlighet
som går genom kyrkogården
varje dag och jag begraver
mina tankar där
lägger dem i fuktig jord
under vackra, tysta stenar

där ska de vila i tiotusen år
tills de saknar relevans
då kan ni få gräva upp dem
och bryta mina lås




Fri vers av blimp VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-08 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP