Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen av bortglömda


Smaker


Du uppträdde som
ett nästan moget krusbär
Älskade att sticka till med
dina taggar som såg mjuka ut
men fick oftast blodvite som följd

Varje sommar kom du fram
lite större och större
taggarna vassare
Nu åker den här jäkla busken
sa han och drog upp den med roten

Ibland minns jag den lite sötsura smaken




Fri vers av Irene Backström
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-08-08 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström