Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En avblåst


Önskedröm

Jag ville gå bort och fika
till Värdshuset och sitta ute
en solig varm dag

Vägen dit var full med sten
även om det inte var så långt
min rullator blev tung att dra

Det var fina utemöbler
jag kunde välja en som var ledig
Beställa kaffet fick man göra inomhus

Det var en trappa upp till det
skräcken för att gå i trappor
var lite för mycket att dra på också

Jag hade en viss vana att ramla
sist var det axeln som gick i bitar
hela sommaren med värktabletter
och försöka stå ut

Så jag blir hemma
brygger eget och tar en kaka
från Hemkörningen från Affären




Fri vers av Irene Backström
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-08-08 22:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
Känner igen händelsen som rollator beroende.
2022-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström