Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Respons till min föregående dikt "En sol i mitt liv"


Ett sår i mitt liv

Du var aldrig en sol.
Inget liknande.

Du slog hål framför mig och jag var
Rädd.

Jag var rädd för den jag blev med dig.
Jag var rädd för allt du kunde göra mot oss båda.
Men jag kunde inte gå.

Ett stort öppet sår finns kvar efter den tiden vi hade.

Farväl.




Fri vers av Fröken Gisslén
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-09 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Gisslén