Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För den som för ett förföriskt samtal med sig själv. ..



Ju äldre och ju fler
vi blir desto mer

Ökar och brer Nostalgi
världen ut sig över jord
-klotet

Som uppsprickande
senil-svampar i nu
-tids terrängen.

Var vad det nu
Jag la farmors
glosor av renaste
Guld från 1897.

Bäst att hålla igen
Med denna fråga

Bara till mig själv?





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-08-09 00:54



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Rapp och rolig text kryddat med ett stycke vemod.
2022-08-09

  Kungskobran VIP
Nu kommer jag i håg vad det var som jag inte komer i håg
2022-08-09

  Alberta #3
Fundersam och snapp i svängarna!
Skön melodi och galant utfört!
Bra bra
2022-08-09

  Monika A Mirsch VIP
Utmärkta vyer i din dikt - TACK!
2022-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP