Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar en tisdagsmorgon

Punkterna binds samman
med ett streck
Himlens blå är innanför
Trädtopparna snuddar vid
molnen
Jag känner inte min kropp
Det är mitt öde
Jag försöker leva på
Men tappar kraft
Solens strålar sticks in i smala öglor
När vi syr livet
för hand
Jag väntar på dig
Vad hoppas du på?
Ett muntligt kontrakt är skrivet
Stenen väger inget i min hand
Jag lagar ljuset med silvertråd
Mörkret gräver jag upp
Och planterar om
Mina drömmar




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-09 06:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström