Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den augusti.

Vi är tittat på den där augusti med
friskheten av vilda blommar,
festliga glorior hoppade i lägren
av dina bitar av dagen, som om
imorgon skulle det ta en sommar.
Jag tappade bort mig själv i en lång blick.
Jag är glad att tänka att jag är orsaken
av ditt leende och det, översvämmade mig
bröstet av en tröstande frid
med stjärnklarhet att skapa i
själ ett paradis av idéer som
berör djupet av din smak.

Vi gick bort ifrån oss liksom
otecknade ängel skuggor,
vi rörde aldrig våra kroppar
med fingrarna tända en
febrig frestelse, en känslig sida
låt vår fantasi skapa
och vår tid är en bortkastad kärlek
utan att vi älskar varandra!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-08-09 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos