Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imago Dei

I
Ett inre land
En glöd, en brand
Ger ringars skvalp i bleken

Var frusen själ
Som ser det väl
Bjuds in att leka leken

II
Så kasta loss
Ta rygg på oss
Ett kall från vänner ljuder

Vårt skapardriv
Ska ge dig liv
En själaflod som sjuder

III
Du är en bild
Av Fader vild
Och skaparlust är normen

Gör världen rik
Din Fader lik
Din själ ger varat formen

GWH -20




Bunden vers (Rim) av Gustaf Henriksson VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-09 08:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mkt fin. I både rytm och innehåll.
2022-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Henriksson
Gustaf Henriksson VIP