Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode till Själen


Sömntung stillhet sjunger i vener 

bedövar med allt vad livet är 

smärtan äger ett djupt sting

ett mantra cirkulärt

en blommannde  eufori

en lycka en sorg en tomhet 

en himmel en sorg en kärlek

en känsla en smärta en tacksamhet

en förundran en begåvning en förståelse 

en begrundan en lycka en nyfikenhet

en vilja en dröm en grönska en våg

 

en är flera men bara en är ett just här och nu 

...ett är ett liv




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-08-13 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP