Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hypoxi

Känslan när det blir för mycket
Handen över halsen och
Det ökade trycket
Sista rycket

Kvävande
Svävande
Hypoxi
När nirvana
Blivit synonymt med apati




Fri vers av PsyksjukPoesi
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-08-09 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PsyksjukPoesi