Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Doppet


Du och jag delar livgivande vattnet
sträcker kroppen, höjer armarna
som till signal, dyker och försvinner
ringarna växer
därpå läker sjön såret vi lämnat
Luften skälver rör strandens vass
före allt går till ro och saktar in
Efter doppet
går vi hemåt soltorkade
orden glittrar till och stillnar över arket

ha en bra dag älskade uggla<3



anm. de stora elefanterna trampar på
låt dem göra det då
en supertidig morgonträning till
därpå börjar föreningen fram till jullovet
då blir det julottebad :( gäsp






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-09 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP