Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett löjes skimmer



faller som dagg över våra dagar
är det vår frisyr som misshagar
om ni blott ett ögonblick kan betrakta näsan eder
kan ni se att den av edra lögner växer

herr spindelben blockerad från det dansen tog vid
anade något lurt "scenen är din"
men att sådana löss fanns mäktade inte
ens min fantasi,

texten publicerad 2016

så resvan som du är
trots den voluminösa kappan du bär
färdas behändigt och lätt
på ett resvant sätt
byter snabbt och elegant adress
tydligen en angenäm fabless osv

zebran ett randigt djur vars ränder
aldrig går ur
samma eder natur
håller sig med vänner liksom Putin
som stryker eder kostym och putsar
edra skor

Det bästa med nätet avstängningsknappen
lägger ingen energi på dumheter
vardagen full av nyttigheter





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2022-08-09 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP