Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår vän klokuggla

Vår vän vet inte om hon lever
hon bar sina mjuka kronblad
oavsett vad hon mötte
använde inga utropstecken
sorgklädd hon gick
då maken blev sjuk
ingen vet i förväg
vad som skrivs
i livets bok
hon bar ett stort hjärta
på sin dörr
sträckte ut sin hand
då allt började
"bra rutet" då anklagad
Stöld spindelbild utlagd nätet var
Dessutom undrade över vänner
hon aldrig godkänt


Städax ligger i lä då en annan städar



tack för allt idag klokuggla kram<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-08-09 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP