Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska frysa i minnet

Jag ska frysa i minnet
värmen från din aprilblomning,
när det var för mycket glädje i släppet
av ditt hår, i den trassel
av ditt uppriktiga och fulla leende
som översvämmade sanden mellan
textur av vatten och smak av gröna.
varje bild
översätter ett konstnärligt stenarbete,
i den svartvita konsten som reser sig från marken
i fantasins färglösa flyg.

Jag tror på miraklet att skriva dig mina,
klistra på i överst på varje sida
initialer på din osäkerhet,
varje kommatecken i din tvekan att
upphäva paragrafen
av min enorma önskan.
Avsluta din text när du spelar in
hög av min okunnighet
som en souvenir
bo permanent i
frusen minnesskärm!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-09 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos