Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp

Hjälp det är så svårt
Hjälp det är så tunt
Det yttre drunknar i det inre och ropar efter
Hjälp

Ohjälplig den tysta irisen
dess svarta lystna fält
Djupt av under skonad
Tronar
Hjälp








Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-09 14:46



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det är tungt att va ensam. bra om herren. beden.
2022-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP