Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ryssarna fattade eld när de hörde Zelenskis sista "irrationella" vädjan.


Zelinskis auktoritetsmanövrar omfattar alla världsledare!

Zelinskis auktoritetsmanövrar,

att bli av med gamla medborgare från Ukraina som är

rotade i generationer i över 70 år, har gifts relaterade till alla typer av medborgare från Balkan mindre judar som vilja inte beblanda sig med bestående befolkningen.

 

Zelinski har blivit galen, det är en kamp mellan judar och medborgare på Balkan helt och hållet skriver mina rumänska vänner, av tatarursprung påstår att Zelinski vill bli härskare över hela världen! och att galenskap är smittsamt.

 

I en intervju med The Washington Post uppmanade Zelinski västerländska ledare att sluta tillåta ryssar att resa till sina länder som straff för president Vladimir Putins beslut att skicka trupper till Ukraina.

 

Kreml avfärdade på tisdagen den ukrainska presidenten Volodymyr Zelinskis uppmaning att förbjuda alla ryssar att resa till väst, som irrationell, och sa att Europa i slutändan kommer att behöva bestämma sig om det vill stå för notan för Zelinskis "nycker".

 

"Det irrationella i hans tänkande i det här fallet överskred alla gränser", sa Peskov i en telefonkonferens med journalister.

Förr eller senare kommer Europa "börja undra om allt Zelinski gör är bra och om dess medborgare ska betala för hans nycker", sa Peskov också, citerad av Reuters.

 

Zelinski citerades av The Washington Post som sa att ryssar borde tvingas "leva i sin egen värld tills de ändrar sin filosofi" och kristna principer.

 

F.n.: nu är till och med tron ??borta, herr Zelinski att du skapar ditt eget land, ditt land med ditt favoritfolk och att fördriva människor som har bott där i tre generationer förefaller mig något ur förnuftet! och alla de som följer dig;




Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-08-09 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP