Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Frågar och svarar.. Nyplanterad doftros


Hur det kan komma sig


Varför denna känsla av befrielse
varje besök på tippen ger
Kanhända anblicken slippa
vila blicken de överfulla kärlen
kvistar och annat rens

Alla vill dofta på den nyligen
utslagna rosen
Den vissna klippes av.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-08-09 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP