Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


En oanad talang



Otroligt en naturbegåvning
av dignitet kan få diplom direkt
Maken till massör finns inte
trampar energiskt
på värkande arm eller ben
och magen blir platt i ett nafs
av denne heroiske katt.






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-09 16:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
blir glad av denne kisse
2022-10-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP