Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salt på sår

Kan läsa av dig utantill,

jag ser igenom allt.

Inte något som jag vill,

men ödet det befallt.

Att se och än mer därtill

strö såren med salt.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-09 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP