Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsna Tillsammans <3

Alla är vi vilsna här
någon gång ibland.
Ilska som vi inom bär
ber att tas omhand.
Stormar driver oss isär,
fyller oss med sand.
För dig jag ett stiltje är,
hjälper dig i land.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-09 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP