Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


förEdra


E.


Tänk så mycket
en liten bokstav kan göra
i det här fallet E.

Jag är så glad att du
fördrar mig
även om du ibland hellre
säkert skulle föredra
att jag handlade på ditt sätt

Ditt sätt?

Jag kan fördra dig för det
även om jag också ibland
gärna skulle föredra
att du handlade på mitt sätt

Verkligheten är nog den
att vi får fördra varann
genom hela vårt gemensamma liv

Helst föredrar jag att du föredrar mig
istället för någon annan såklart

Sanningen kan inte föredras
på ett bättre sätt:
jag föredrar dig framför alla andra
bara så du vet

och det stavas med E.




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2022-08-09 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP