Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött, kåt och lycklig

Tidig kväll
Rastlös
Vill ha spänning
Sitter rakt upp och ner
Vid mitt köksbord

Väntar

Ja

Väntar på vad?

Erkänner för mig själv

Trött
Ja

Glad
Jo då

Kåt
Ja, det också

Trött
Kåt
Och lycklig alltså


Jo men visst




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 105 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-08-09 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish