Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYTT AUGUSTIFÖRSÖK:

FINAL.
KNIVVASST
rosknoppsmönstrad
bomullsstrumpa
den med vit bakgrund

Försiktig gick du i sommaren skoklädd,
fötterna följer varandra vackert.
Den vänstra alltid först.

vass var eggen den du skar
brödet till smörgåsar med
även ett par skivor salamikorv
ur påsen försökte Vi äta resterna

platt utsmetad blev
den du legat på tanklöst

Vi älskade flera gånger,
när kärlekshungern var för stor

© Bosse en varm augusti 2022.





Prosa (Fabel/Saga) av Bossepoet från Österbotten
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-09 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten