Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

30

patienten vägrar mat och
medicin men dricker te och
ordnar bordsplacering vid
avdelningens fikabord åt
Strindberg och Lagerlöf
Löfven och Åkesson

målar akvarell med
Lars Lerin och
röker cigaretter
med Brad Pitt

ibland blir hon oregerlig
springer runt i korridoren
skriker, slår i dörrar och
trycker på den röda knappen
igen och igen

då fattar vi beslut om
avskiljning och injicerar
henne med stesolid
det fungerar och hon
ligger på sängen och
målar osynliga träd med
fingertopparna på det
låsta rummets vita vägg




Fri vers av blimp VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-09 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP