Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att se tillbaka och ta vara på en ny chans


Sista dansen

En tid har gått sen jag lämnade livet,
med skottsäkra västen, pistolen och kniven.

En tid har gått utan stängsel och murar.
Utan plitar, grå kläder, våldsmän och tjuvar.

En tid har gått sen det klarna i mitt sinne.
Fri nu från droger och kvar är bara minnen.

Är tacksam för livet och tar vara nu på chansen.
Vill inte ångra något mer när jag dansar sista dansen..




Bunden vers (Rim) av Christiano
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-10 00:40



Bookmark and Share


    Ubuntu
Bra jobbat :)
2022-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Christiano
Christiano