Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I kikarsiktet



Känner du det som du ständigt springer
fastän du på fläcken stilla står
då kan du vara säker på
någon dina kronblad rycker
Älskar älskar inte

Hur ska den som i sin fattigdom
förstå sig på andra inte ens
inser undret vakna som en gåva

Förstår dig äntligen varför du skrev älskade uggla
Du var tacksam ..
Var rädd om dig och din dag
den är din att förvalta på bästa sätt.
Insåg med ens
inte tid har mer softa.
Ha en underbar dag kram.





Har insett är lika unik som du klokuggla
Vi är bitarna i pusslet många saknar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-08-10 06:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP