Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Klumpeduns

Rakt in
Klampar verkligheten

Kliver över tröskeln
Överskrider skogränsen
utan att först be om lov

Ingen gentleman precis
Nej mer som en riktig
klumpeduns




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-10 08:27



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
"Överträder skogränsen"- fin bild.
2022-08-10

  Kungskobran VIP
Ja usch verkligheten är hemsk ibland man för göra som Beatles sjöng
”Living is easy with eyes closed”
2022-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP