Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av en ljuvlig parfym

 

 

Kände doften av en ljuvlig parfym
som påminde mig om
när du och jag var vi

luckan till minnets reservoar öppnades
tankar och känslor flödade

ömsom med glädjens ljusa slöjor
ömsom med sorgens mörka flor

kände doften av en ljuvlig parfym
som påminde mig om
när du och jag var vi

ledsen över att du inte är
glad över att du har varit




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2022-08-10 09:34



Bookmark and Share


  Niliboy
Tänk att dofter kan föda minnen till glädje ock ibland sorg!
2022-08-16

  Lehva VIP
Vilken vacker text full med både tacksamhet och vemod. De sista två raderna är en dikt i sig själv.
2022-08-15

  Kungskobran VIP
Jag minns en förförisk parfym
den gjorde mig alldeles snurrig i huvudet
så gick det som det gick
2022-08-11

  Gunnel Eriksson VIP
Doftminnen stannar längst.
2022-08-11

  Blått Norrsken VIP
Djupt berörande vacker text om livet .
2022-08-11

  överlevaren VIP
Berörande....
2022-08-11

  Blomma-Stjärna VIP
när som här doften öppnar porten till en kärlek som överlevt sjukdom och död blir det både storslaget och mänskligt skört, vemodigt och vackert
2022-08-10

  louisegirl
Så vackert om doften som kan ge starka känslor
2022-08-10

  Eva Helene VIP
Kärlek som består, över dödens gränser. Vackert.
2022-08-10

  Eva Langrath VIP
Vacker text om hur en doft kan väcka känslor.
2022-08-10

  Olof Lagerhorn VIP
En vacker bild om hur våra sinnen
hjälper oss att minnas.
2022-08-10

  Maria Sundelin VIP
Full av känslor
Vemodsvackert
Kramar
2022-08-10

    Lena Staaf VIP
Vackert och vemodigt om hur en doft kan öppna minnen, både ljuva och smärtsamma.
2022-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP