Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vaktposten klockan 06.00



sträckte sig efter kikaren
riktade den mot utstakade rutten
koltrasthonan flög
blicken följde rutten
Vaktposten varnade matte
som hann se skymten av vingen
som vände, flög bort
Hon har förlorat dem alla
antingen svalt de ihjäl
eller fångades av skatan

kommer tala med grannen
om hennes hankatt
den kostade årets kull ungar
dessutom påpeka hennes skyldighet
kastrera chippa sina kattungar!

läsa upp hennes skyldigheter
via djurskyddets regelverk






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-08-10 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP