Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inte ett…

 

Inte

Ett

Ord

 

Inte

Ett

andetaget

 

Inte

aldrig

Livstecken

 

Strålar ur mina dikter ut

Strålar ur mina tankar ut

Strålar ur mina drömmar ut

 

Hmmmmm!

Hmmmmmmmmmm!

Hmmmmmmmmmmmmmm!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-08-10 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP