Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur nöd(vändighet)en uppstår ibland verklighetens vida kring skapande.


Dagens illa känsla





Det irriterar mig
visserligen verkligen att
du finns. Om,

(och därför också)
utan din existens,
vem skulle jag

då kunna ha
att som reta
mig väl på?




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-10 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP