Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ängslans tider behöver inte vara


Krig


Ingen hade sett staden
från den här sidan
snustorra Pubar

Alla lysen tända
Ute som inne
denna natt

Alla var ute
under den mörka
himlen

För att se
Kometen




Fri vers av Irene Backström
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-08-10 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström