Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ar allt dina ögon ser


Sanningen


Vackert Vackra Vackrast
vems ägodel är det
Rosen....

Vem är den
som hyllas för sitt
Ansiktes linjer
Din Käresta....

Den med sin
mjuka päls
och trogna ögon
Ditt Husdjur....

Den resande planeten
genom rymdens sfär
Ditt hem och alla
Levande varelsers boplats....




Fri vers av Irene Backström
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-10 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström