Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer att hända dig!

Du vaknar upp en dag, ser dina anletsdrag
och skräms av bilden du tittar på.
Borta är de behag som gav dig fler förslag
än andra flickor drömmer att få.

Det kommer att hända dig.
Det är sant. Tro på mig
Ett levande bevis på det är jag.
Men du, det är helt okej.
Du är ändå samma tjej
om än lite klokare var dag.

Du ser i spegeln att magen ej mer än platt
men den har tjänat dig alla år.
Den bar din största skatt, barnen som du har satt
till livet. Ingen ungdom består.

Den kommer att skrämma dig.
Bilden där... Tro på mig!
Skrämmer gör den mer för varje dag.
Men du, det är helt okej.
Du är ändå samma tjej
om än lite klokare var dag.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-10 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP