Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mest otroliga, fantastiska och grymmaste tillståndet

Det mest otroliga och fantastiska tillståndet: Att vara schizofrent psykotisk. Se till att inte bli det, se till att dina barn och ungdomar inte blir det, för att vara schizofrent psykotisk är det maximala helvetet, en konstant extrem terror och tortyr som du inte skulle önska din värsta fiende. Verka alltid för kärlek och sanning, bemöt andra människor så som du själv vill bli bemött. Tala med ditt barn om livet och hur det är att vara människa. Den schizofrena psykosen är ingen lekplats, den är på allra grymmaste allvar, och det finns ingenstans att fly. Fokusera på kärlek och sanning varje dag. 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-10 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP