Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa människor är väldigt rädda för mig

Vissa människor är väldigt rädda för mig. Det är för att jag så frisk, stark och sann. Det är aldrig någon som ringer till mig och det är bara skönt. Jag är på samma gång människa och anti-människa. Jag är på samma gång ett djur och ett andligt väsen. Jag ska inte stanna i världen så länge. Jag går på en gata av sol och jag tänker som en katt. Vissa människor är väldigt rädda för mig trots att jag är så snäll, överseende och försonlig. Jag har funnit mina dimensioner och det är under min värdighet att göra mig mindre än vad jag är. 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-10 19:59



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Personligt, men också med stråk av Ekelöf och Södergran.
2022-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP