Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns tryggt (Min kamp 2.22)

Jag ser repriser, jag vet

slöseri med tid

ser tävlingsprogram som

jag redan sett, lika spännande

andra gången som första 

ibland är det bra att ha

dåligt minne

ser filmer som jag sett förut

det känns tryggt, inga överraskningar 

inte som provresultaten på

vårdcentralen; höga värden som

borde varit låga och ingen

förstår varför och tack och hej

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-10 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP