Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Soligajag_1


Att ge en kommentar på dikten

God morgon alla goá poeter ,
nu är jag fundersam.

Visst är det så att ni gärna vill ha en kommentar på eran dikt ,
ni länge suttit och tragglat med både dag och natt.

Till slut kommer det ut på detta ark ,
ni vill gärna ha en kommentar eller några väl valda ord om den .
Om ni tycker att den är underbar eller såhär :

Dina rader får mig att blunda och önska att min egen mor va här
intill mig .

Vilken vacker bild du har till din poesi .

Nu ska jag bege mig till skogs och krama ett träd. Tack för din fina dikt.

Tre olika kommentarer som skulle göra mig glad ,
min undran är hur ni känner att få en applåd och sen ingen kommentar.

Det är inget skällsord men dock en undran hur ni alla tänker ??
Jag älskar att ge en kommentar om en dikt jag tycker om , som berör , som får mig att tappa fattningen helt. ..

Kunde man så skulle jag till och med lägga in ett foto efter dikten som " vacker dikt" .

Berätta gärna vad ni tycker , tack .
Soligajag_1




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-11 07:50



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Jag ska bättra mig :-)
2022-08-11
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP