Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånar ett foto från pixabay


Magisk källa av gåtor

Nu strålar mitt inre utav lycka och glädje ,
ge av mig själv med kärlek och en varm kram
gör mig hel.

Alla har vi olika begär eller önskningar som vi hoppas
slå in .

Jag kan få denna önskan att slå in ,
jag sätter mig på denna fantastiska plats med källan
som inger mig hopp och kärlek.

Det spirar av lycka när jag blundar och ser för mitt inre
hur alla tentakler faller på plats.

Nu är jag ung på nytt som en liten flicka som trippar
fram på tå .

Kan inte stilla mitt begär utan sätter mig i godan ro och
öppnar mitt paket som får mitt hjärta att hoppa högt!

Ut tittar den vackraste varelsen på mig med sina sköna
blå ögon och börjar sjunga . . .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-11 08:34



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Underbart :-)
2022-08-11

  Lynx63 VIP
wow ryser tusen tack!
2022-08-11
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP