Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänk Om

Tänk om tankar ej ska delas.
Kanske är det det som felas
på vår resa för att helas?

Tänk om vi ska söka själva
för att sedan oss omvälva
när vår själ får oss att skälva?

Tänk om vi behöver känna
så att ljuset kan förbränna
mörkret vi ej vill erkänna?

Tänk om vi behöver välja.
Göra val och sedan svälja
karman vi aldrig kan sälja?




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-11 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP