Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ej på plats


Månflykt


Sen kväll
beskådar hänfört
det upphängda månklotet
över Alvaret

Tidig morgon
på vägen mot dass
kastar en blick upp
mot månen

Månen!?

Vips är du borta -
vart tog du vägen?

Mörkret hägrar fortfarande
solen lurar i öster
väntar på sin uppgång

Människa!
Sök inte fara till månen
hellre då till Mars

som håller sig
på sin plats




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-11 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP