Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den röda tråden

Jag ser den röda tråden
som går igenom allt.
Ingen kan förutspå den
iklädd fysisk gestalt.

Ända sen jag liten var
har min rädsla funnits kvar.

Det var att finna nåden
och friden framförallt.
Då måste man förstå den
resa man har valt.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-11 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP