Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inkorporering pågår i den tysta.


Över 350 000 rumäner stoppades från att resa utomlands.

Ryssland hotar Rumänien för att de stöder Ukraina med vapen.Mer än 350 000 rumänska medborgare stoppades i tullen, stoppades från att resa utomlands till länder där de har arbete och en bättre situation. 90 000 bilar var tvungna att åka tillbaka till sina adresser i landet för inkorporering.Detta luktar inte gott.

Folkets röst till: Herr Putin, var inte uppmärksam på honom, han är sjuk med ett tyskt huvud. Rumänien tillhör inte honom, det tillhör det rumänska folket. "Bara några mentalt dementa människor skulle dra in landet i den här konflikten i Ukraina som vi inte har något gemensamt med. Jag vet inte var det helt plötsligt dök upp så mycket kärlek till Ukraina från alla när vi ska dö av hunger och utan krig.

Halleluja-ledare!

Nej, jag är galen, det finns ett stort intresse för någon.

Det är enkelt att säga, men folket får inte offras och vi gör definitivt som amerikanerna och EU säger!

Det är då man känner smärta från någon som inte vill ha fred, bara vapen och krig. Det skulle vara viktigt om du gjorde något för att skapa fred i området och på intet det sätt eskaleringen av kriget.

Det är en sak att hjälpa till med mat och Röda Korset eller med flyktingar etc. och en annan är att ge dem vapen och ammunition.

Det här är faktiskt den verkliga anledningen till att Johanis har bråttom att förlänga den position som USA erbjuder som NATO-chef. Han satte Rumänien under Rysslands förstoringsglas genom uttalanden och servila handlingar, och han flyr????

Stanna i helvete...på din bank...du saknar det här...fan, se vad som händer i ett fall där du fortfarande är ensam. Många önskar att Rumänien ska bli deras.

Bara att vi inte har kompetensen vid rodret ens nu!? Kjolarna i ???? Ukraina !? bruten från Sovjetunionen och territorier som inte tillhör dem ... tillräckligt många allmosor till deras fördel ... och slutligen!? Gud med barmhärtighet för alla ....Fred och Lugn i världen, det är vad som behövs; # Moderator: "Sluta kommentera och avslöja nyheter som kan skapa obalans för det rumänska folket. Vi har många ekonomiska problem liksom många andra, så nyheter om krig mot den rumänska befolkningen passar inte längre. Det rumänska folket vill inte ha krig med något av länderna, vi vill bara ha fred!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-08-11 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP