Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ute på prärien

Är nätterna

Svala

Stillheten 

Bryter vinden

Kommer från väst

Talar om en tid

Svår

Sårbar

Fäller tårar

Till minnet

Hästar galloperar

För fullt på

Prärien

Hör hovslagen

Mot marken

 Hästarna

Fångas in

Till bete

I huset är det

Fest

I dansen

Slår stövlarna

Takt fast

Mot trä golvet

Hurra rop hörs

Vackra flickan

Lyftes upp av starka armar

En doft av minta lavender

Kinderna är rosa

Av rodnad

Känn vibration

i luften av kärlek




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-11 12:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Om det är en dröm så låt mig få drömma."
2022-08-12

  alicja lappalainen VIP
bilden av en dröm..
2022-08-11

  Grubbelmia
Åh, att få känna vibration i luften av kärlek, så bra formulerat. Tack! /Grubbelmia
2022-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP