Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begränsad

Klarar inte 

Nu längre

Nå målet

Faller ihop

Mästring

Borta

Kämpar

Displisera sig

Gör fel

Klarar inte

Det som var självklart

Längtar tillbaka

Då inget 

Var  omöjligt

Pröva inte begränsa

Alla möjligheter

De finns där

Våga  leva fullt ut

Här och nu




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-11 13:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Den som inget vågar kan heller inget vinna"...Min pappas valspråk.
2022-08-12

  alicja lappalainen VIP
Det är en mognad att acceptera sina begränsningar
2022-08-11

  Grubbelmia
Ja, att våga leva fullt ut är inte alltid så lätt. Enklare då att ta små, små steg åt rätt håll... Kram! /Grubbelmia
2022-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP