Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite hjärtesorg



Jag fångade de brutna vingarna på en
liten hjärtesorg, hade fallit i
min koncentration nyligen och
det var fortfarande en morgondagg.
Det var inte ett missnöje hos dem som satte
en hel familj som gråter, eller en gata,
det var en lite hjärtesorg som när
ett barn slår sönder sin favoritleksak,
av misstag, med en förvånad chock och
initial misstro men begränsad till
ett djupt andetag, redan glömt
på andra andetag.
Men så kom jag ihåg hur många
små hjärtesorg kommer att ha lidit
de som orsakar så stort missnöje
i andra, ibland månader i sträck, och lurar
långt bort detta lidande med en
cyniskt leende och permanenta hot!
Vi bör aldrig förringa
konsekvenserna av ett litet hjärtesorg!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-08-11 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos