Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÖNDERSPRÄNGD SONETT

              den militära retoriken

         onsdskans              strategi

                                  alla vi

                      besviken

 

                                   statistiken

                              ironi

                                  fantasi

                   räknas skall till liken

 

          blodröd              över viken

                                          fylleri

                     nationella romantiken

 

        oratorn              semantiken

                      fasans skri

                          låta bli

 

 

 




Bunden vers (Sonett) av Ulf Carlsson VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-11 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP