Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade vän..När ska du se dig själv

Du offrar dig själv
Drunknar i arbete
Blundar för ångesten
Tröttheten
Låter livet passera
Glädjen över livet dö ut
Allt för familjen
Barnen
Fast de är vuxna nu
Han
Finns inte längre
Har blivit ett skal
En förvaring av tunga tankar
Besvikelse
Lojalitet
Plikten franför allt

Älskade vän

Lev

Glöm inte bort dig själv




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 109 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-08-11 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish