Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskraft

Så hör då!
Se då!
Se hur lågan ännu brinner.
En känsla bortom allt förnuft.
Ingenting kan släcka den.

Så länge känslan lever,
lever jag.




Skapa | Skriva av Angélica Kloberg VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-11 20:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Lågor flammar lite som de vill
somliga i skyn andra mer intill
som små barn med sina frågor

2022-08-16

  Marita Ohlquist VIP
Må lågan brinna länge, länge.
2022-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP