Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


3


Kunskaper



får vi inte för mycket av
Även de av oanad sort
desto fler finner vi sambanden.
det är viktigt med planering
bra stresshantering
trots dagens alla måsten
ännu himlen en ljus ridå
vilsamt före skymning drar ner gardin
tänder några stjärnor

en del dagar tackar jag mer
för varje ögonblick
av kunskaperna jag fått
Då känner jag varje droppe gav
ett helt hav älskade uggla<3





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-08-11 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP